idgp >

Vacature

14 juni 2018

DG Apeldoorn zoekt predikant

De Doopsgezinde Gemeente Apeldoorn en omstreken heeft een vacature voor een predikant m/v voor een periode van 3-5 jaar, met een omvang van 2-3 dagen, in te vullen door één of twee personen. 

De gemeente telt 45 leden en 11 vrienden. De gemeente heeft de ambitie om nieuwe wegen in te slaan en meer naar buiten te treden. De Vermaning van de gemeente ligt in het centrum van de stad, waar wordt samengewerkt met andere vrijzinnige geloofsgemeenschappen.

Het merendeel van de gemeente is ouder, zodat aandacht nodig is voor pastoraat. Daarnaast behoeft een aantal gesprekskringen leiding. Geloofsoverdracht naar een jongere generatie binnen en buiten de gemeente is van groot belang.

Het onderschrijven van het dopers gedachtengoed is een voorwaarde, waarbij het proponentschap van de ADS tot aanbeveling strekt. Honorering vindt plaats overeenkomstig de richtlijnen van de ADS.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot Antje van Dijk: 0575 519 147 | 06 1090 5236 | antje.vandijk@planet.nl

Uw sollicitatie met cv en motivatie ontvangen wij graag voor 1 september 2018 per e-mail aan bovenstaand adres, of per post aan:

Doopsgezinde Gemeente Apeldoorn e.o., t.a.v. secretaris, Paulus Potterstraat 79, 7204 CS Zutphen


Naar het vacatureoverzicht

  Meer informatie  
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl