> over ons > waarom de idgp?

Waarom de IDGP?

Het hebben van personeel is een tijdrovende klus. U moet, ook al heeft u maar 1 persoon in dienst, alle regels kennen en toepassen. De IDGP kan u deze administratieve rompslomp uit handen nemen.

Steeds meer gemeenten en enige organisaties gebruik van de pay-roll service van de IDGP. U behoudt alle zeggenschap over uw personeel maar bent van alle administratieve lasten af

De IDGP werkt als een administratiekantoor. U neemt het personeel zelf in dienst maar de salarisadministratie loopt via de IDGP. Het personeelslid ontvangt een (digitale) loonstrook en het salaris via de IDGP. De loonbelasting en premies voor pensioen en sociale verzekeringen worden door de IDGP geïnd en doorbetaald aan de fiscus.  

Voor de werknemer heeft het ook grote voordelen. Ook al is er soms sprake van meerdere werkgevers, de werknemer ontvang zijn/haar loonstrook binnen één systeem met één inlog.

Het personeelslid is verzekerd van een goede arbo ondersteuning. Ook wordt bij ziekte de loondoorbetaling verzorgd middels een verzuimverzekering. Optioneel kunnen er aanvullende inkomensverzekeringen en collectieve voordelen voor verzekeringen en hypotheken worden afgesloten.. 

De opdrachtgever ontvangt een nota voor de loonkosten met een kleine toeslag.

Meer informatie: Bureau van de ADS
Contactpersoon: E.D. van den End | e-mail

 
Meer informatie
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl