>

Vacatures

 
 
22 september 2020

DG Zutphen zoekt predikant

De Doopsgezinde Gemeente Zutphen zoekt een predikant (v/m) voor 0,25 fte, eventueel in combinatie met de DG Arnhem (voor 0,5 fte). Solliciteren kan tot 1 november 2020.

Voortzetten-Vernieuwen-Verbinden
Deze drie V’s geven het beste weer wat de DG Zutphen beoogt. Wij streven ernaar de DG Zutphen voort te zetten en door te gaan in een tijdsgewricht met nieuwe uitdagingen. Pastoraal werk heeft hierin een voorname plek; de zondagsdienst is de spil van ons gemeentezijn. Tijden en gewoonten veranderen. Voor een DG Zutphen die vitaal en toekomstbestendig is zullen wij open moeten staan voor vernieuwingen.

De formatieplaats is 25% van een fulltime predikantsplaats. De aanstelling vindt in eerste instantie voor een jaar plaats, waarna deze met wederzijds welbevinden wordt gecontinueerd voor onbepaalde tijd. De richtlijnen van de ADS/IDGP worden hierin gevolgd.

De Doopsgezinde Gemeente Arnhem is eveneens opzoek naar een predikant (v/m). Hier geldt een formatieplaats van 50%. Beide gemeenten staan ervoor open om hierin samen op te trekken, waardoor een vacature van 75% ontstaat.

De profielschetsen van zowel de predikant als van de DG Zutphen zijn te zien op www.dgzutphen.doopsgezind.nl 

Wilt u meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Carin Dassel, telefoon 06 1276 9256, voorzitter kerkenraad en lid van de beroepingscommissie.

Wij nodigen u van harte uit te reageren op deze vacature. Uw motivatie met CV ziet de beroepingscommissie graag voor 1 november 2020 tegemoet via e-mail: info@dgzutphen.doopsgezind.nl t.a.v. beroepingscommissie DG Zutphen.


Voor actuele vacatures zie het vacatureoverzicht

 
Meer informatie
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl